וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נודלס סלמון

מחפשים לעורר קצת חיים במוקפץ המוכר שלכם? קבלו מתכון של מסעדת "אסיה מוניקה" מהוד השרון, למוקפץ עם סלמון ועם רוטב אחד בלתי נשכח.

מתכון מאת: דניאל זך, מערכת וואלה!

צילום: עידו שחם, עריכה: אמיר קוטיגרו

מצרכים למתכון

  • למנה אחת:
  • לרוטב:
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות סאקה
  • 1 כפות סוכר
  • 1 כפות רוטב אוסטייר צמחוני (רוטב פטריות שיטאקי)
  • 1 כפות רוטב הויסין
  • 1 כפות רוטב סויה מתוקה
  • 21 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 100 גרם אטריות ביצים יבשות או 220 גרם טריות מבושלות
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 1 בצל קטן, פרוס
  • 2 עלי בוקצ'וי
  • 2 עלי כרוב סיני
  • 4 פטריות שמפניות חצויות
  • 100 גרם פילה סלמון טרי ללא עור חתןך לקוביות של 1 ס"מ
  • 2 כפות שמן סויה לטיגון
  • 1 כף שמן שומשום
  • מעט עלי מיקרו בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים למשך 3 דקות ומסננים. שומרים בצד להקפצה (האטריות צריכות להיות כמעט רכות לחלוטין).
  • 2. מחממים ווק על להבה גדולה, מוסיפים את השמן ומיד מוסיפים את הירקות. מטגנים ומנערים את הווק עד השחמה קלה.
  • 3. מוסיפים את שיני השום, הג'ינג'ר, הדג, האטריות ואת מרכיבי הרוטב מלבד הסוכר, מקפיצים כדקה-דקה וחצי, מוסיפים את הסוכר. מקפיצים עוד כדקה.
  • 4. מעבירים לצלחת עמוקה ומקשטים בעלי בזיליקום.
  • נודלס עם אווז מעושן וירקות

  • נודלס ילדים של זוזוברה

  • סאטה נודלס-נודלס מוקפץ עם שמן בוטנים

  • פסטה לינגוויני חריפה

  • סביצ'ה דג עם מנגו ותירס טרי

  • פתיתים א לה פוטנסקה

  • פסטה עגבניות ואנשובי עם הפתעה פריכה

  • פסטה עם טונה ולימון כבוש

  • פסטה עם קרעי דג ועשבי תיבול

  • רביולי גבינת עיזים וסרטנים

  • ספגטי פרימוורה

  • פסטה טונה ברוטב עגבניות

  • שרימפס בשמנת על פסטה שחורה

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully