נודלס עם אווז מעושן וירקות

נמאס לכם מפסטה רגילה? פסטה "ברילה" חושפת בפניכם מתכון למוקפץ לא שגרתי, בו נפגשים אווז מעושן, ירקות ופסטה לארוחת מנצחת

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אוכל סיני. Artoday
אוכל סיני

מצרכים

  • חומרים ל-10 מנות:
  • 750 גר' אטריות בבטה מס' 13 (מומלץ של ברילה)
  • 200 גר' אווז מעושן חתוך
  • 100 גר' אספרגוס חלוט
  • 1 כוס פטריות שחורות מושרות וחצויות
  • 2 גזרים חתוכים לגפרורים
  • 1 פלפל צ'ילי טרי חתוך דק
  • ½ כוס בצל ירוק לעיטור
  • ½ כוס שום טחון
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 2 בצלי שלוט קצוצים
  • 2 כפות שמן
  • שמן שומשום
  • ½ כוס סויה
  • ¼ כוס סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומצננים.
  • 2. מלהטים ווק ושמים בו 2 כפות שמן ומיד את חזה האווז. מקפיצים עד להזהבה קלה. (חשוב לחמם היטב את הווק על מנת לקבל את הריח האופייני המעושן).
  • 3. מוסיפים את השום, ג'ינג'ר, שאלוט, פלפל הצ'ילי. נזהרים שלא יישרפו.
  • 4. מוסיפים את הפטריות השחורות והגזר ומתבלים בסויה, סוכר וטעמים.
  • 5. מוסיפים את הספגטי ומערבבים היטב. משלימים טעם אם צריך, וברגע האחרון מוסיפים את האספרגוס.
  • 6. מסירים מהאש, מעטרים בבצל ירוק ומזליפים שמן שומשום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully