- 1. מרתיחים מים בסיר וממליחים עבור הפסטה.
- 2. מבשלים את הפסטה לא עד הסוף ובמקביל מתחילים בהכנת הרוטב. שימו לב שאם מדובר בפסטה טרייה זמן הבישול שלה קצר בהרבה ותמיד רצוי שהרוטב יחכה לפסטה ולא ההיפך. שומרים חצי כוס ממי הבישול.
- 3. במקביל מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית והשום הפרוס.
- 4. מוסיפים את חתיכות הדג וצורבים תוך הקפצה מידי פעם כדי להפוך אותן. בערך 3 דקות.
- 5. סוחטים פנימה בזהירות את מיץ הלימון ויוצקים את ציר הירקות או מי בישול הפסטה והשמנת.
- 6. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את חופן הפטרוזיליה ומצמצמים על אש קטנה עד שהרוטב מתחיל להסמיך. עניין של כמה דקות.
- 7. מוסיפים את הפסטה הכמעט מוכנה עם עוד קצת ממי הבישול , מערבבים ומגישים.