פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה עם סלמון טרי

      אבי ביטון טועם מהפסטות הטריות והפוקצ'ות החמות של המסעדה האיטלקית "מנואל" בפתח תקווה ומביא אלינו מתכון קל וטעים לפסטה עם קוביות סלמון, שכל אחד יכול להכין בקלות בבית

      40 מדרגים / 3.19 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • כמות: 2-3 מנות
      • 200 גרם פסטה ארוכה ומעט רחבה כמו לינגוויני או פרפדלה
      • 2 שיני שום פרוסות
      • 3 כפות שמן זית איכותי
      • 200- 300 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות
      • מיץ מלימון אחד
      • 1/2 כוס ציר ירקות או מי הבישול של הפסטה
      • 1/2 כוס שמנת מתוקה
      • חופן פטרוזיליה קצוצה
      • קורט מלח
      • קורט פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים מים בסיר וממליחים עבור הפסטה.
      • 2. מבשלים את הפסטה לא עד הסוף ובמקביל מתחילים בהכנת הרוטב. שימו לב שאם מדובר בפסטה טרייה זמן הבישול שלה קצר בהרבה ותמיד רצוי שהרוטב יחכה לפסטה ולא ההיפך. שומרים חצי כוס ממי הבישול.
      • 3. במקביל מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית והשום הפרוס.
      • 4. מוסיפים את חתיכות הדג וצורבים תוך הקפצה מידי פעם כדי להפוך אותן. בערך 3 דקות.
      • 5. סוחטים פנימה בזהירות את מיץ הלימון ויוצקים את ציר הירקות או מי בישול הפסטה והשמנת.
      • 6. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את חופן הפטרוזיליה ומצמצמים על אש קטנה עד שהרוטב מתחיל להסמיך. עניין של כמה דקות.
      • 7. מוסיפים את הפסטה הכמעט מוכנה עם עוד קצת ממי הבישול , מערבבים ומגישים.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -