מתכונים חמים

פסטה עם שרימפס בשמנת

מסעדת "אל-בריו" שבנחלת בנימין יודעת דבר אחד או שניים על הכנת פסטה. השף אלון גונן לוקח שרימפסים ובשר של סרטנים, ומכין מהם פסטה בלתי נשכחת, בליווי רוטב שמנת.

מתכון מאת: אלון גונן, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פסטה עם שרימפס ממסעדת אל בריו

מחשבון המרות

מצרכים

  • חצי קילו פסטה יבשה מבושלת אל דנטה עם הרבה מים למלח
  • 200 גר' בשר סרטנים ממים מתוקים.
  • 48 – שרימפסים נקיים מקליפות וחוט שידרה, 8-לסועד
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1 שן שום חתוך
  • חצי צרור פטרוזליה קצוצה
  • 1 כפית טימין קצוץ טרי
  • מעט צ'ילי
  • 50 גר' חמאה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. לחמם את החמאה ולאדות מעט את השום. להוסיף את בשר הסרטנים והשמנת. להביא לרתיחה ולהקטין את הלהבה.
  • 2. להוסיף את השרימפסים ושאר המרכיבים, לצמצם את הרוטב לחצי.
  • 3. לבשל את הפסטה לפי הוראות ולסנן.
  • 4. להניח על צלחת הגשה את הפסטה ומעליה את מנת הסרטנים והשרימפס.
  • 5. אפשר לפזר על המנה מעט גבינת פרמנג'נו מגורדת ולהגיש.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully