פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה עם שרימפס בשמנת

      מסעדת "אל-בריו" שבנחלת בנימין יודעת דבר אחד או שניים על הכנת פסטה. השף אלון גונן לוקח שרימפסים ובשר של סרטנים, ומכין מהם פסטה בלתי נשכחת, בליווי רוטב שמנת.

      9 מדרגים / 3.5 כוכבים

      פסטה עם שרימפס ממסעדת אל בריו (יח
      פסטה עם שרימפס ממסעדת אל בריו (יח"צ)

      מצרכים

      • חצי קילו פסטה יבשה מבושלת אל דנטה עם הרבה מים למלח
      • 200 גר' בשר סרטנים ממים מתוקים.
      • 48 – שרימפסים נקיים מקליפות וחוט שידרה, 8-לסועד
      • 500 מ"ל שמנת מתוקה
      • 1 שן שום חתוך
      • חצי צרור פטרוזליה קצוצה
      • 1 כפית טימין קצוץ טרי
      • מעט צ'ילי
      • 50 גר' חמאה

      אופן ההכנה

      • 1. לחמם את החמאה ולאדות מעט את השום. להוסיף את בשר הסרטנים והשמנת. להביא לרתיחה ולהקטין את הלהבה.
      • 2. להוסיף את השרימפסים ושאר המרכיבים, לצמצם את הרוטב לחצי.
      • 3. לבשל את הפסטה לפי הוראות ולסנן.
      • 4. להניח על צלחת הגשה את הפסטה ומעליה את מנת הסרטנים והשרימפס.
      • 5. אפשר לפזר על המנה מעט גבינת פרמנג'נו מגורדת ולהגיש.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -