וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פפרדלה עם סלמון

מתכון לפסטה פפרדלה עם סלמון בחמאת מרווה של השף אור הרשקוביץ ממסעדת בקפיקו

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 120 גרם סלמון חתוך ל-5 קוביות
  • 100 גרם פסטה מסוג פפרדלה
  • 100 גרם חמאה
  • 2 עלי מרווה
  • שן שום פרוסה
  • 2 אספרגוס חתוכים למקטעים של 5 ס"מ
  • 100 מ"ל ציר דגים
  • להגשה
  • 15 גרם פרמזן
  • חופן עלי מיקרו

אופן ההכנה

  • . ממיסים בקסרול 50 גרם חמאה על חום נמוך ומכניסים את הסלמון לחמאה.
  • 2. במקביל, מערבבים במחבת ציר דגים, חמאה, מרווה ושום פרוס עד שהכל מתחבר. מתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ לימון לפי הטעם ומסירים מהאש
  • 3. את הפסטה מבשלים אל דנטה ומסננים. מחברים את הפסטה לרוטב ומתקנים טעמים. אפשר להוסיף ברגע האחרון עוד חמאה ליצירת רוטב קרמי יותר. את קוביות הסלמון צולים במחבת בחמאה עד מידת העשייה הרצויה (מומלץ מדיום - לבשל כדקה בלבד) ומניחים על הפסטה בצלחת. מקשטים בפרמזן ועלים ירוקים.
  • סלמון בתנור בחמאת כרשה

  • נודלס סלמון

  • פסטה עם טונה ולימון כבוש

  • ארוחת דגים צלויים בתבנית אחת

  • שישברק במילוי דג

  • שרימפס בשמנת על פסטה שחורה

  • פסטיצ'יו טוניסאי (פשטידת פסטה וטונה)

  • ספגטי פרימוורה

  • רביולי גבינת עיזים וסרטנים

  • ניוקי טחינה וחצילים שרופים

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • פסטה לינגוויני חריפה

  • פסטה עם שרימפס בשמנת

  • פטוצ'ני עם פירות ים, שמן זית ושום

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully