וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה בחמאת אנשובי

אנשובי הוא חומר גלם מפתיע, בעיקר בגלל הטעם הייחודי שלו והמליחות. אורלי פלאי-ברונשטיין מערבבת אותו עם חמאה, ועוטפת איתה פסטה איטלקית.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

רוטב פסטה חמאת אנשובי. דנה מאירזון
רוטב פסטה חמאת אנשובי

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם פסטה
  • 50 גרם חמאה
  • 5 פילטים קצוצים של אנשובי
  • 2 שיני שום קצוצות גס
  • 1/2 צ'ילי פרוס
  • קליפת לימון מגוררת או קצוצה בסכין

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה.
  • 2. במקביל מחממים חמאה במחבת גדולה ורחבה (אפשר ווק) עם אנשובי ושום, צ'ילי וקליפת לימון עד שהחמאה נמסה.
  • 3. מסננים את הפסטה, מעבירים ישירות לתוך המחבת ומערבבים יחד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully