מתכונים חמים

פסטה בחמאת אנשובי

אנשובי הוא חומר גלם מפתיע, בעיקר בגלל הטעם הייחודי שלו והמליחות. אורלי פלאי-ברונשטיין מערבבת אותו עם חמאה, ועוטפת איתה פסטה איטלקית.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

רוטב פסטה חמאת אנשובי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם פסטה
  • 50 גרם חמאה
  • 5 פילטים קצוצים של אנשובי
  • 2 שיני שום קצוצות גס
  • 1/2 צ'ילי פרוס
  • קליפת לימון מגוררת או קצוצה בסכין
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה.
  • 2. במקביל מחממים חמאה במחבת גדולה ורחבה (אפשר ווק) עם אנשובי ושום, צ'ילי וקליפת לימון עד שהחמאה נמסה.
  • 3. מסננים את הפסטה, מעבירים ישירות לתוך המחבת ומערבבים יחד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully