וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בס בחמאת אנשובי ושום

מסעדת "בליני" הנפלאה שבתל אביב היא אחת המסעדות האיטלקיות האותנטיות שיש לנו במדינה, והשף שלה, יוגב ירוס, חולק עמכם את המתכון שלו לדג בס, בעגבניות, חמאת אנשובי, ושום.

מתכון מאת: יוגב ירוס, מערכת וואלה

בס בחמאת אנשובי של מסעדת בליני.
בס בחמאת אנשובי של מסעדת בליני

מצרכים למתכון

  • כ-300 גרם בשר בס (עם העור אך נקי מעצמות)
  • חצי כוס יין לבן חצי יבש
  • 1.5 כוסות ציר דגים
  • חצי כף חמאת שום
  • חצי כף חמאת אנשובי
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות גסות
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה גס
  • מלח שולחן/ פלפל שחור גרוס/ מלח אטלנטי גס

אופן ההכנה

  • 1. שמים במחבת מעט עמוקה את החמאות ואת הנוזלים ומביאים לרתיחה.
  • 2. מוסיפים את הדג כאשר צד העור כלפי מעלה ומבשלים במחבת עם הנוזלים כדקה.
  • 3. מוסיפים על עור הדג את העגבניות ומעבירים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות.
  • 4. אופים במשך 3עד 4 דקות נוספות, עד שעור הדג מעט מושחם והעגבניות אפויות.
  • 5. מפזרים מלמעלה את שני סוגי המלח, את הפלפל ומערבבים קלות ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully