וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי עזים עם עגבניות שרי תמר ושאלוט

במתכון הזה השתמשתי ברביולי גבינה ועגבניות מיובשות תוצרת בית. אפשר בהחלט להחליף את הרביולי בפסטה קצרה רגילה או להשתמש ברביולי מוכן של חב' גד (עזים או פרמז'ן)

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!

פסטה עם עגבניות צלויות,שאלוט, שמן זית, לימון ופרמז'ן. דנה מלמד
פסטה עם עגבניות צלויות,שאלוט, שמן זית, לימון ופרמז'ן

מצרכים למתכון

  • 500-400 גר' פסטה מבושלת (למתכון רביולי ראה קישור למטה)
  • 500 גר' עגבניות שרי תמר חצויות
  • 8 בצלי שאלוט פרוסים
  • 4 שיני שום
  • מיץ מלימון אחד
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 כפות טימין טרי
  • מלח גס
  • פרמז'ן מגוררת או פרוסה בקולפן ירקות

אופן ההכנה

  • 1. במחבת טפלון לוהטת, צולים את העגבניות עם כף שמן זית.
  • 2. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. מחממים את יתרת שמן הזית ומטגנים את השאלוט כשתי דקות. מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים וממשיכים לטגן 3-2 דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים את מיץ הלימון, הטימין, הפסטה, המלח והעגבניות הצלויות. מערבבים ומבשלים יחד עוד דקה.
  • 4. מסדרים בצלחות הגשה ומפזרים למעלה פרמז'ן בנדיבות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully