וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי גבינות עם לבבות ארטישוק

מסעדת "פסטה מיאה" בתל אביב היא אחת החלוצות בתחום האוכל האיטלקי בארץ, ורביולי ה"אל בורו" שלהם מבהיר מדוע: כיסונים קטנים, ממולאים בגבינה, ברוטב לבבות ארטישוק ופטריות יער.

מתכון מאת: מערכת וואלה

רביולי ארטישוק. לירז אלה
רביולי ארטישוק

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 8 לבבות ארטישוק טרי
  • 650 גרם פטריות יער
  • 8 שיני שום חצויות
  • חופן עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
  • מיץ מ- 3 לימונים בינוניים
  • 100 גרם חמאה מלוחה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • פרמזן (מומלץ רג'אנו) מגורד
  • 800 גרם רביולי גבינות, מבושלים אל-דנטה

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את לבבות הארטישוק ומבשלים במי מלח עד שיתרככו מעט, מסננים וחותכים לשישיות.
  • 2. מפרידים את פטריות היער מהשורש וקורעים לרצועות.
  • 3. במחבת טפלון, ממיסים חמאה ומוסיפים שום, מלח ופלפל ומטגנים מעט (להיזהר לא לשרוף את השום) מוסיפים לבבות ארטישוק לדקה ומטגנים הכל יחד למשך דקה נוספת.
  • 4. מוסיפים מיץ לימון ומאדים כדקה. מוסיפים חמאה לעיבוי הרוטב.
  • 5. מסננים את הרביולי ומקפיצים הכל יחד במחבת.
  • 6. מוסיפים את הפרמזן ואת הבזיליקום ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully