רביולי גבינות עם לבבות ארטישוק
מסעדת "פסטה מיאה" בתל אביב היא אחת החלוצות בתחום האוכל האיטלקי בארץ, ורביולי ה"אל בורו" שלהם מבהיר מדוע: כיסונים קטנים, ממולאים בגבינה, ברוטב לבבות ארטישוק ופטריות יער.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 8 לבבות ארטישוק טרי
- 650 גרם פטריות יער
- 8 שיני שום חצויות
- חופן עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
- מיץ מ- 3 לימונים בינוניים
- 100 גרם חמאה מלוחה
- מלח
- פלפל שחור גרוס טרי
- פרמזן (מומלץ רג'אנו) מגורד
- 800 גרם רביולי גבינות, מבושלים אל-דנטה
אופן ההכנה
- 1. מנקים את לבבות הארטישוק ומבשלים במי מלח עד שיתרככו מעט, מסננים וחותכים לשישיות.
- 2. מפרידים את פטריות היער מהשורש וקורעים לרצועות.
- 3. במחבת טפלון, ממיסים חמאה ומוסיפים שום, מלח ופלפל ומטגנים מעט (להיזהר לא לשרוף את השום) מוסיפים לבבות ארטישוק לדקה ומטגנים הכל יחד למשך דקה נוספת.
- 4. מוסיפים מיץ לימון ומאדים כדקה. מוסיפים חמאה לעיבוי הרוטב.
- 5. מסננים את הרביולי ומקפיצים הכל יחד במחבת.
- 6. מוסיפים את הפרמזן ואת הבזיליקום ומגישים.