- 1. מנפים את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים.
-
- 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ונותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות.
-
- 3. אם הבצק רטוב מידי, מוסיפים מעט קמח. אם הוא יבש, מעט מים.
-
- 4. יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות שעה.
-
- 5. מרדדים עד כמה שניתן ומעבירים במכונת פסטה עד דרגה מספר
-
- 6. צולים את הבטטה עם הקליפה בתנור. מצננים ומרוקנים את התוכן.
-
- 7. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים למחית אחידה.
-
- 8. על משטח מקומח קלות, מניחים עלה פסטה ארוך ורחב.
-
- 9. מברישים בחלמון או בביצה טרופה, ומניחים פסים מהמלית במרחקים שווים.
-
- 10. מכסים בעלה פסטה נוסף. מהדקים היטב סביב אזור המלית, משאירים שוליים של בצק וחותכים בעזרת סכין או קורץ, באיזה צורה שבוחרים.
-
- 11. מבשלים במים רותחים עם מלח כ 7 דקות.
-
- 12. בינתיים מכינים את הרוטב: מביאים את השמנת לרתיחה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מבשלים על אש קטנה 3 דקות ומוסיפים את הרביולי. מבשלים ביחד עוד 2 דקות.
-
- 13. מגישים מיד וזורים עוד קצת פרמז'ן.