וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי עירום

מאכל טוסקני, מעין כופתאות גבינה – ולמעשה מילוי הרביולי ללא הבצק העוטף אותו. מתאים מאוד כמנה ראשונה או למי שממעיט בפחמימות. מתכון מתוך הספר "לא רק פסטה" מאת מנה שטרום

מתכון מאת: מערכת וואלה

רביולי עירום לא רק פסטה ( מיכל לנרט ). מערכת וואלה
רביולי עירום לא רק פסטה ( מיכל לנרט )

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 2 כפות מלח גס לחליטת התרד
  • 500 גר' עלי תרד נקיים, מופרדים מהגבעולים
  • 500 גר' גבינת ריקוטה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 100 גר' גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כוס קמח
  • מלח
  • מעט אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה

  • 1. בסיר גדול מרתיחים 3 ליטר מים עם מלח גס וחולטים את עלי התרד 3 דקות. מסננים ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח, לשמירת הצבע הירוק. מסננים וסוחטים היטב.
  • 2. מעבירים את התרד עם יתרת המרכיבים למעבד מזון וטוחנים לקבלת תערובת חלקה. שומרים במקרר שעתיים לפחות.
  • 3. בעזרת שתי כפות יוצרים מהתערובת כדורים גדולים.
  • 4. מבשלים את הכופתאות במים רותחים מומלחים 3 דקות ומעבירים ישר לרוטב.
  • 5. במקביל מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את גבינת הפרמז'ן ועלי המרווה. מוסיפים 3 כפות מים ממי הבישול ומערבבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully