- 1. בסיר גדול מרתיחים 3 ליטר מים עם מלח גס וחולטים את עלי התרד 3 דקות. מסננים ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח, לשמירת הצבע הירוק. מסננים וסוחטים היטב.
-
- 2. מעבירים את התרד עם יתרת המרכיבים למעבד מזון וטוחנים לקבלת תערובת חלקה. שומרים במקרר שעתיים לפחות.
-
- 3. בעזרת שתי כפות יוצרים מהתערובת כדורים גדולים.
-
- 4. מבשלים את הכופתאות במים רותחים מומלחים 3 דקות ומעבירים ישר לרוטב.
-
- 5. במקביל מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את גבינת הפרמז'ן ועלי המרווה. מוסיפים 3 כפות מים ממי הבישול ומערבבים.