- הכנת בצק הרביולי:
-
- 1. לשים במיקסר 5 ביצים, קמח, מלח ושמן הזית. מוסיפים מים עד שהבצק רך, חלק ולא דביק.
- מכסים את הבצק ומניחים לו לנוח כמחצית השעה.
-
- הכנת המילוי:
- 1. קוצצים גס את עלי האורגנו
-
- 2. בקערה מערבבים בעזרת כף עץ את כל החומרים ומתבלים במעט מלח, פלפל לבן ושתי כפות שמן זית.
-
- הכנת הרביולי:
-
- 1. מרדדים את בצק הרביולי במכונת פסטה עד לקבלת עובי בצק דק ביותר.
-
- 2. מברישים מחצית העלה בשכבה עדינה מאוד של ביצה טרופה.
- מניחים בעזרת כפית גבשושיות מילוי על גבי מחצית הבצק המוברשת בביצה. המרחק ביניהן צריך להיות 2 ס"מ.
-
- 3. מכסים בעזרת מחצית הבצק היבשה ומהדקים מסביב לגבשושיות.
- חורצים מסביב בעזרת חורצן עגול ומניחים על תבנית מקומחת למשך 15 דקות.
-
- 4. מרתיחים מים, מוסיפים קמצוץ מלח ומכניסים את הרביולי אל המים, אחד אחד ובעדינות.
- הרביולי מוכנים כשהם צפים על פני המים.
-
- הכנת המרק:
-
- 1. מביאים לרתיחה בסיר את ציר הירקות.
-
- 2. מוסיפים את התפוח המגורר, מחית האבוקדו, והרוויון. מבשלים עד לסף רתיחה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 3. לסיום, מוסיפים את עלי המנטה הקצוצים.
-
- הגשה:
- 1. מחממים את המרק ומעבירים לקערות הגשה.
-
- טובלים את הרביולי במים רותחים למשך חצי דקה, רק לשם חימום.
-
- 2. מוציאים מהמים ומניחים במרכז הצלחת.
-
- 3. יוצקים כף שמן זית נוספת סביב הרביולי. בוזקים מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס.