וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה לינגוויני חריפה

פסטה שמתובלת על ידי פלפל ירוק ארץ ישראלי שמעניק לה פיקנטיות ומשתלב נהדר ברוטב של שום, אנשובי, פירורי לחם ופרמזן.

מתכון מאת: אמיר קורנברג, מערכת וואלה

מנות חריפות בגדרה 26. נמרוד סונדרס
מנות חריפות בגדרה 26

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 500 גרם לינגוויני
  • 9 שיני שום קצוצות גס
  • 7 יחידות פילה אנשובי
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 1-2 פלפלים חריפים ירוקים מזן ארץ ישראלי קצוצים לקוביות קטנות או עיגולים (תלוי ברמת החריפות)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 4 כפות פרמזן
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
  • 2. בזמן שהפסטה מתבשלת, מכינים את הרוטב. למחבת רחבה קרה, יוצקים את שמן הזית, האנשובי והפלפלים ומדליקים את האש. ברגע שהשום מתחיל להזהיב, האנשובי יתחיל להתפרק ברוטב ואז מוסיפים את פירורי הלחם.
  • 3. מערבבים ומבשלים כעוד 10-20 שניות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 4. בינתיים הפסטה כבר מוכנה. מסננים את הפסטה ושפכים לתוך הרוטב. מחלקים לצלחות ומוספים מעל את הפרמזן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully