וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שרימפס עם פסיפלורה

זה אולי נשמע בתחילה כמו שילוב מעט מוזר, אבל המתכון של מסעדת "אל בריו" פוגע בול, בעיקר בגלל שילוב הטעמים המתקתק-חמצמץ של הפסיפלורה עם השרימפס.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שרימפס במסעדת אדלה.
שרימפס במסעדת אדלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 6 יחידות טייגר שרימפס
  • 50 גר' חמאה
  • 6יחידות פסיפלורה טריה וגדולה
  • כפית ג'נג'ר טרי קצוץ דק
  • כפית שום טרי קצוץ דק
  • רבע כוס ברנדי

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את השרימפס טייגר ומשאירים את הזנבות.
  • 2. במחבת טפלון ממיסים את החמאה ומוסיפים ג'ינג'ר קצוץ ואת השום, מקפיצים את השרימפסים כחצי דקה ושופכים את הברנדי למחבת, מבעירים וממתינים שהלהבה תתכבה מעצמה.
  • 3. חותכים את הפסיפלורה לחצי וסוחטים 6 חצאי פסיפלורה למחבת ומטלטלים את המחבת עד שהרוטב יתמזג עם החמאה והשרימפס המוכן.
  • 4. הגשה: מסדרים את השרימפס על צלחת הגשה ומוזגים 2 כפות רוטב סביבם. את חצי הפסיפלורה הנותרת מניחים על צלחת עם כפית. (על מנת שהפסיפלורה תהיה יציבה, חותכים מעט את הבסיס.)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully