פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שיפוד שרימפס בפנקו

      מתכון של עומר מילר סו-שף ב"פודארט", למנה שמחייבת בירה לצידה. פשוט משפדים את השרימפס על שיפוד, טובלים אותו בבלילת צ'יפוטלי ואז בפנקו, ומטפטפים בסוף איולי מעושן.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קוקושקה (יח
      קוקושקה (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 שרימפס
      • 1 כף קמח
      • 1 כף קורנפלור
      • פנקו (פירורי לחם יפנים)
      • 2 חלמונים
      • 1/2 שן שום
      • 1 כפית צ'יפוטלי (סוג של פלפל חריף מקסיקני)
      • מיץ לימון
      • שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. טורפים את החלמונים, השום והצ'יפוטלי יחד. תוך כדי ערבוב, מזליפים לאט מאד את שמן הזית. המרקם המתקבל מזכיר מיונז. מוסיפים מעט מיץ לימון לדילול. מתבלים במלח ופלפל שחור.
      • 2. מנקים את השרימפס היטב. משפדים על שיפוד עץ קטן.
      • 3. מערבבים את הקמח והקורנפלור ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בלילה חלקה.
      • 4. טובלים את השרימפס בבלילה מצפים בפנקו. מטגנים את השרימפס למשך דקה בשמן עמוק – עד שפירורי הפנקו מזהיבים. מזליפים נקודת איולי על השרימפס.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -