וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפוד שרימפס בפנקו

מתכון של עומר מילר סו-שף ב"פודארט", למנה שמחייבת בירה לצידה. פשוט משפדים את השרימפס על שיפוד, טובלים אותו בבלילת צ'יפוטלי ואז בפנקו, ומטפטפים בסוף איולי מעושן.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

קוקושקה.
קוקושקה

מצרכים למתכון

  • 1 שרימפס
  • 1 כף קמח
  • 1 כף קורנפלור
  • פנקו (פירורי לחם יפנים)
  • 2 חלמונים
  • 1/2 שן שום
  • 1 כפית צ'יפוטלי (סוג של פלפל חריף מקסיקני)
  • מיץ לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. טורפים את החלמונים, השום והצ'יפוטלי יחד. תוך כדי ערבוב, מזליפים לאט מאד את שמן הזית. המרקם המתקבל מזכיר מיונז. מוסיפים מעט מיץ לימון לדילול. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  • 2. מנקים את השרימפס היטב. משפדים על שיפוד עץ קטן.
  • 3. מערבבים את הקמח והקורנפלור ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בלילה חלקה.
  • 4. טובלים את השרימפס בבלילה מצפים בפנקו. מטגנים את השרימפס למשך דקה בשמן עמוק – עד שפירורי הפנקו מזהיבים. מזליפים נקודת איולי על השרימפס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully