שרימפס טקילה וטבסקו
הסוד של המנה הזו הוא בניגודים של מרכיביה: מצד אחד- השרימפס העדינים. מצד שני- הטבסקו החריף והטקילה המסחררת. המתכון באדיבות "אושן" בר פירות ים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם שרימפס קריסטל טרי ונקי
- 100 מ"ל טקילה
- 150 מ"ל יין לבן
- 100 מ"ל ציר שרימפס
- 80 גרם חמאה
- 2 גבעולי טימין
- 5 כפות טבסקו
- 50 מ"ל שמן זית
- 50 גרם שום פרוס
אופן ההכנה
- 1. מקפיצים את השרימפס עם השום, מוסיפים את היין, הטקילה והטימין ומצמצמים את הנוזלים לחצי.
- 2. מוסיפים את הטבסקו, החמאה, המלח והפלפל ומורידים מהאש לאחר שהרוטב הסמיך.