וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות קינואה בניחוח נענע

מתכון של טל כהן מ"אמנות הבישול"

מתכון מאת: מערכת וואלה

קציצות קינואה וגויאבה של השף טל כהן אמנות הבישול.
קציצות קינואה וגויאבה של השף טל כהן אמנות הבישול

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-40 קציצות בגודל כדורי פלאפל:
  • 2 כוסות קינואה מבושלת
  • 3 גויאבות מגוררות על פומפייה
  • 1/2 צרור נענע קצוצה
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 3 ביצים
  • מלח דק
  • פלפל שחור גרוס עדין
  • שמן זית לטיגון
  • להגשה: יוגורט כבשים 5%, בצל ירוק, שומשום שחור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כלל המרכיבים ביחד לבלילה אחידה למעט שמן הזית והיוגורט. מניחים במקרר למשך שעה.
  • 2. מוציאים ומגלגלים לכדורים קטנים בגודל של פלאפל, מחממים שמן זית במחבת ומטגנים דקה-שתיים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  • 3. הצעת הגשה – בצלחת לבנה מניחים שתי כפות יוגורט כבשים ומעליו כשלושה כדורים ומעט נצרי בצל ירוק. שומשום שחור יוסיף גם הוא לאסתטיקה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully