וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו סלמון של מסעדת "אלי אולי"

קרפצ'יו נוהגים לרוב להכין מבשר פילה בקר, אבל השף אנטוניו מנסה מעדיף דווקא לגוון ולהשתמש בסלמון טרי.

מתכון מאת: אנטוניו מנסה, mouse.co.il

אבי מפרגן:  קרפצ'יו סלמון בוויניגרט תפוזים, מסעדת גדרה 26. מערכת וואלה! NEWS
אבי מפרגן: קרפצ'יו סלמון בוויניגרט תפוזים, מסעדת גדרה 26

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 200 גרם פילה סלמון טרי ללא עור ועצמות
  • 2 בצלים בינוניים, קלופים ופרוסים לעיגולים דקים
  • 3 כפות שמן זית
  • 6 כפות מיץ לימון טרי
  • חופן עלי מיורן
  • 2 כפיות סומק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • נייר פרגמנט או ניילון נצמד

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הסלמון לפרוסות דקות. מניחים אותו בין שני ניירות פרגמנט מוברשים בכף שמן זית ומשטחים עד לעובי של 3 דפי נייר.
  • 2. מחלקים את הסלמון ל-4 צלחות ומכניסים למקרר.
  • 3. מערבבים את שמן הזית, הלימון, המיורן, הסומק, המלח והפלפל לרוטב.
  • 4. מפזרים את הבצלים מעל הסלמון ויוצקים את הרוטב.
  • 5. ממתינים 10 דקות ומגישים עם טוסטים של בריוש או קרם אנגלז בטעם הדרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully