וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות טונה ואיולי לימון

מה אפשר לעשות עם שלוש קופסאות טונה? הרבה מאוד: השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" הנהדרת בתל אביב מכין קציצות טונה קלילות, המלוות באיולי לימון משכר.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 3 קופסאות טונה ללא השמן
  • 1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
  • צרור פטרוזיליה קטן קצוץ דק
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל
  • שמן קנולה לטיגון חצי עמוק
  • איולי לימון:
  • 5 כפיות מיונז איכותי
  • 2 שיני שום כתוש
  • כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • כפית חרדל
  • 4 כפיות שמן זית
  • גרידת לימון מלימון וחצי
  • להגשה:
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1/2 לימון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק.
  • 2. בינתיים מערבבים את כל חומרי הקציצות. מהדקים טוב טוב ומניחים בשמן. הופכים לאחר כשתיים שלוש דקות עד לקבלת מעט קריספי. מעבירים לנייר סופג.
  • 2. מערבבים את חומרי האיולי. מניחים על צלחת ובוזקים מעל גרידת לימון.
  • 3. על האיולי מניחים קציצות ומקשטים בבצל ירוק. סוחטים מעל לימון ואוכלים.
  • ממרח טונה ביתי

  • סלט רוג'אק

  • קרפצ?יו אינטיאס עם שומר

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • פיש אנד צ'יפס עם רוטב טרטר

  • סביצ'ה אינטיאס

  • פסטה סרדינים

  • טרטר סלמון, רימונים ושקדים

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • הסרדינים של סילוואנה פלאדינו

  • עלי גפן במילוי קונפי דג

  • פתיתים א לה פוטנסקה

  • בויאבז מסורתי

  • גפילטע פיש מודרניסטי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully