ממרח טונה ביתי
רוצים לשדרג לעצמכם את הסנדוויץ' בעזרת ממרח טונה ביתי? צבי טריגר לוקח טונה רגילה בשמן, ומערבב אותה עם שמיר, בצל וכמובן- הרבה הרבה פלפל שחור.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 קופסת טונה בשמן (160 גרם)
- 1 בצל סגול קטנטן, או שאלוט
- כפית מיונז
- 2 כפות עלי שמיר טרי
- הרבה פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. קולפים את הבצל, חותכים לרבעים ומניחים בקערה של מעבד מזון.
- 2. מסננים את הטונה מהשמן, ומצרפים לקערת המעבד.
- 3. מוסיפים לקערה את עלי השמיר, את המיונז ואת הפלפל השחור.
- 4. מעבדים למחית חלקה.
- 5. טיפ: הדרך הכי טובה להפריד את עלי השמיר מהגבעולים היא "לגלח" בעדינות את הגבעולים עם כיוון הצמיחה. הפטנט הזה עובד מצויין גם עם פטרוזיליה וכוסברה.