ממרח אבוקדו
מתכון של אלינוער רבין לממרח אבוקדו באדיבות מועצת הפירות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- אבוקדו גדול בשל
- כף מיץ לימון
- שן שום כתושה
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
- כף שמיר קצוץ
- גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה
- 1. קולפים את האבוקדו, מרחיקים את הגלעין ומרסקים במעבד מזון עם המרכיבים הנוספים, ללא השמנת, לקבלת מחית חלקה.
- 2. מעבירים לקערת הגשה ומערבבים בעדינות עם השמנת. גושים לבנים קטנים של השמנת יוסיפו ליופי.
- 3. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד ההגשה. אוכלים ביום ההכנה.