- 1. לרוטב: מערבבים את כל המצרכים לרוטב בקערה, טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון או מלח לפי הטעם.
- 2. לדג: מחממים תנור ל-200 מעלות. שוברים את הביצה לקערה, מוסיפים מלח ופלפל וטורפים היטב. שמים את הקמח בצלחת שטוחה.
- 3. שמים את פירורי הלחם והשמן במחבת. מערבבים היטב וקולים מעל להבה בינונית במשך 2-3 דקות, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהפירורים מזהיבים מעט. מוציאים לצלחת ומייבשים את נתחי הדג בעזרת נייר מגבת.
- 4. טובלים בקמח, ואז בביצה ואז בפירורי הלחם.
- 5. מסדרים את הנתחים המצופים על תבנית עם נייר אפייה, ומזלפים מעט שמן מעל כל נתח פילה.
- 6. אופים במשך 10-12 דקות, עד שפירורי הלחם מקבלים גוון זהוב עמוק ונעשים פריכים והדג מבושל לחלוטין. מוציאים ומגישים מיד, יחד עם רוטב היוגורט ועוד רטבים שאוהבים.