סלמון במעטפת בזיליקום
מתכון של רשת הקפה "לונדון", הלוקחת את פילה הסלמון המוכר כל כך, ונותנת לו את הטאצ' שלה, בעזרת מעטפת ירוקה ומענגת של בזיליקום, שום ופרמז'ן.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- נתח סלמון נקי מעור ועצמות
- 100 סמ"ק יין לבן יבש
- למעטפת:
- חופן בזיליקום קצוץ
- 2 כפות צנוברים טחונים
- שן שום כתושה
- מלח, פלפל שחור גרוס
- כף שמן זית
- כף פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה
- 1. מניחים את נתח הסלמון על תבנית, שופכים את היין ואופים בתנור מחומם למשך 15 דקות .
- 2. מערבבים את החומרים של המעטפת.
- 3. מוציאים את התבנית מהתנור, עוטפים את נתח הסלמון בבלילת המעטפת ומחזירים לתנור לעוד 2 דקות.