קרפצ'ו דניס בוויניגרט רימון
במיוחד לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה, השף ירון עמר ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב מכין קרפצ'יו מדג דניס, ומוסיף לו מעל ויניגרט רימונים מתקתק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 דג דניס מפולט
- 3 כפות גרגרי רימון
- 1 לימון
- 2 כפות שמן זית
- מלח ים
- זר כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה
- 1. מנקים את הדניס מעצמות ומעור.
- 2. פורסים פרוסות דקות ומשטחים על צלחת.
- 3. מכינים את הויניגרט: כותשים את הרימון עם שמן זית לימון וכסברה.
- 4. מפזרים מלח ים על הדג ומטפטפים הויניגרט על הדג.