מתכונים חמים

קרפצ'ו דניס בוויניגרט רימון

במיוחד לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה, השף ירון עמר ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב מכין קרפצ'יו מדג דניס, ומוסיף לו מעל ויניגרט רימונים מתקתק.

מתכון מאת: ירון עמר, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

אריא

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 דג דניס מפולט
  • 3 כפות גרגרי רימון
  • 1 לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ים
  • זר כוסברה קצוצה דק
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הדניס מעצמות ומעור.
  • 2. פורסים פרוסות דקות ומשטחים על צלחת.
  • 3. מכינים את הויניגרט: כותשים את הרימון עם שמן זית לימון וכסברה.
  • 4. מפזרים מלח ים על הדג ומטפטפים הויניגרט על הדג.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully