וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'ו דניס בוויניגרט רימון

במיוחד לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה, השף ירון עמר ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב מכין קרפצ'יו מדג דניס, ומוסיף לו מעל ויניגרט רימונים מתקתק.

מתכון מאת: ירון עמר, מערכת וואלה

אריא. ירון ברנר, מערכת וואלה
אריא/ירון ברנר

מצרכים למתכון

  • 1 דג דניס מפולט
  • 3 כפות גרגרי רימון
  • 1 לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ים
  • זר כוסברה קצוצה דק

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הדניס מעצמות ומעור.
  • 2. פורסים פרוסות דקות ומשטחים על צלחת.
  • 3. מכינים את הויניגרט: כותשים את הרימון עם שמן זית לימון וכסברה.
  • 4. מפזרים מלח ים על הדג ומטפטפים הויניגרט על הדג.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully