קרפצ'ו דניס בוויניגרט רימון

במיוחד לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה, השף ירון עמר ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב מכין קרפצ'יו מדג דניס, ומוסיף לו מעל ויניגרט רימונים מתקתק.

מתכון מאת: ירון עמר, מערכת וואלה!
אריא(צילום: ירון ברנר)

מצרכים

  • 1 דג דניס מפולט
  • 3 כפות גרגרי רימון
  • 1 לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ים
  • זר כוסברה קצוצה דק

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הדניס מעצמות ומעור.
  • 2. פורסים פרוסות דקות ומשטחים על צלחת.
  • 3. מכינים את הויניגרט: כותשים את הרימון עם שמן זית לימון וכסברה.
  • 4. מפזרים מלח ים על הדג ומטפטפים הויניגרט על הדג.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully