פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      קרפצ'ו דניס בוויניגרט רימון

      במיוחד לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה, השף ירון עמר ממסעדת "אקוורלה" בתל אביב מכין קרפצ'יו מדג דניס, ומוסיף לו מעל ויניגרט רימונים מתקתק.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אריא (מערכת וואלה! NEWS , ירון ברנר)
      אריא (מערכת וואלה! NEWS , ירון ברנר)

      מצרכים

      • 1 דג דניס מפולט
      • 3 כפות גרגרי רימון
      • 1 לימון
      • 2 כפות שמן זית
      • מלח ים
      • זר כוסברה קצוצה דק

      אופן ההכנה

      • 1. מנקים את הדניס מעצמות ומעור.
      • 2. פורסים פרוסות דקות ומשטחים על צלחת.
      • 3. מכינים את הויניגרט: כותשים את הרימון עם שמן זית לימון וכסברה.
      • 4. מפזרים מלח ים על הדג ומטפטפים הויניגרט על הדג.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -