- 1. בסיר קטן שמים את החמאה ומאדים את גרגירי התירס.
-
- 2. קוצצים את השרימפס ומוסיפים לסיר, ממשיכים לאדות 2-3 דקות.
-
- 3. מורידים מהאש ומצננים.
-
- 4. בקערה נפרדת, טורפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה, המלח והביצים.
-
- 5. מוסיפים את החלב לאט לאט עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
-
- 6. מוסיפים את תערובת השרימפס והתירס תוך כדי ערבוב.
-
- 7. שומרים בקירור כחצי שעה לפני הטיגון.
-
- 8. מחממים מחבת טפלון או מחבת לא נדבקת ומורחים במעט חמאה או שמן.
-
- 9. יוצקים מהבלילה עיגול בקוטר של 10-12 ס"מ, כאשר מקפידים שיהיה שרימפס ותירס בכל לביבה.
-
- 10. מטגנים על אש נמוכה עד שמופיעים בחלק העליון חורים והופכים בעדינות, מטגנים דקה שתיים נוספות ומוציאים.
-
- 11. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או גוואקמולי.