לביבות כרישה ובטטה

מתכון של אוראל קמחי, שף מסעדת פופינה

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה!
לביבות כרישה(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • ל-4 מנות
  • 4 כרישה גדולה פרוסה, חלוטה כ-5 דקות במים ומקוררת
  • 3 בטטות בינוניות קלופות ומגורדות בפומפייה
  • 2 כפות קמח
  • 1 ביצה
  • 200 מ"ל יוגורט צאן
  • 2 כפות מייפל אמיתי
  • 2 כפות בלסמי
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן

אופן ההכנה

  • 1. את הכרישה פורסים וחולטים במשך כ-5 דקות עד ריכוך מלא. מעבירים למי קרח. סוחטים היטב.
  • 2. בקערה מערבבים את הכרישה ואת הבטטות המגורדות לאחר שסחטנו אותם גם כן. מוסיפים את הקמח, הביצה מלח ופלפל שחור גרוס.
  • 3. מטגנים במחבת עם שמן קנולה להשחמה אחידה משני הצדדים.
  • 4. מערבבים את היוגורט, המייפל והבלסמי יחד עם העירית, מתבלים במלח ובפלפל ומניחים את הלביבות מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully