- 1. שוטפים את שבבי תפוחי האדמה המגוררים בהרבה מי ברז קרים עד שהנוזלים יורדים מהמסננת חוזרים להיות שקופים.
-
- 2. סוחטים את השבבים חופן אחרי חופן בין שתי כפות הידיים ומניחים על מגבת לייבוש. מוסיפים תבלינים.
-
- 3. מחממים מחבת וכשהיא לוהטת מוסיפים כפית חמאה ו/או כפית שמן ומטים כדי שיכסו את כל שטח הפנים. מניחים שכבה של שבבי תפוחי אדמה ומהדקים. מניחים עוד כפית חמאה מעל ומהצדדים וכשהלביבה משחימה ומתייצבת מלמטה הופכים.
-
- 4. מניחים עוד כפית חמאה או שמן ומטגנים עוד 3 דקות או עד להזהבה.
-
- 5. מעדיפים לאפות? מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 30 דקות ב-180 מעלות.