"מילפיי" תפוחי אדמה

עלעלי תפוחי אדמה אפויים בשכבות, רכים ונימוחים. והפעם, אפילו בלי שמנת

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
מילפיי תפוחי אדמה. נמרוד סונדרס
מילפיי תפוחי אדמה

מצרכים

  • ל-10 כלים אישיים:
  • 4 תפוחי אדמה מקולפים
  • 3 כפות שמן זית או חמאה מומסת
  • עלים מפוררים מ-5 גבעולי תימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. פורסים את תפוחי האדמה דק-דק בעזרת סכין או מנדולינה או בעזרת הדיסק הפורס של מעבד מזון.
  • 3. מערבבים את הפרוסות בקערה עם שאר החומרים לתיבול.
  • 4. בכלים אישיים מאלומיניום מסדרים פרוסות אחת על גבי השנייה, עד לגובה שפתי הכלי, ואופים 40-35 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
  • 5. מעבירים את המאפה הרב שכבתי בזהירות ומבלי לערער את קומתו לכלי הגשה, ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully