מאפה פסטה בצ'יק צ'ק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עבור 4 סועדים
- חבילת פסטה מקרוני (צינורות דקים וקצרים)
- צנצנת רוטב פומדורו (רוטב עגבניות קלאסי)
- קורט מלח ופלפל
- 100 גרם גבינת צ'דר
- 100 גרם גבינת מוצרלה
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן על גבי האריזה.
- 2. מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים את הפסטה החמה עם רוטב העגבניות. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים גבינות ומערבבים.
- 3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ-20 דקות עד להשחמה.
- טיפ: כל גבינה קשה שיש ברשותכם במקרר תתאים למנה.