מאפה פסטה בצ'יק צ'ק

מתכון מאת: בת חן דיאמנט, מערכת וואלה!
מאפה פסטה עבור ברילה. יח"צ, נמרוד סונדרס
מאפה פסטה עבור ברילה(צילום: יח"צ)

מצרכים

  • עבור 4 סועדים
  • חבילת פסטה מקרוני (צינורות דקים וקצרים)
  • צנצנת רוטב פומדורו (רוטב עגבניות קלאסי)
  • קורט מלח ופלפל
  • 100 גרם גבינת צ'דר
  • 100 גרם גבינת מוצרלה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן על גבי האריזה.
  • 2. מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים את הפסטה החמה עם רוטב העגבניות. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים גבינות ומערבבים.
  • 3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ-20 דקות עד להשחמה.
  • טיפ: כל גבינה קשה שיש ברשותכם במקרר תתאים למנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully