מקרוני אנד צ'יז עם חצילים קלויים

מנה שתעלה חיוך על פניכם בקלות ובלי מאמץ - מאפה פסטה בקרם גבינה וחצילים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!

מצרכים

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף קמח
  • 4 כוסות חלב חם
  • 400 גרם פסטה פנה, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 600 גרם גבינת צ'דר, מגוררת
  • מלח, פלפל לבן
  • מעט אגוז מוסקט, מגורר
  • 2 חצילים קלויים וקלופים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר על להבה קטנה שמים את הקמח עם השמן ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בשמן ונוצרתמעין רביחה. מוסיפים את החלב החם ומערבבים היטב ובמהירות עד לקבלת תערובת סמיכה ללא גושים.
  • 2. מוסיפים לרוטב את הפסטה המבושלת ומחצית מכמות גבינת הצ'דר. מתבלים במלח, פלפל ובאגוז המוסקט.
  • 3.מוסיפים את החצילים הקלויים הקלופים ומערבבים היטב.
  • 4. מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה משומנת, מפזרים מעל את גבינת הצ'דר שנותרה ואופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שמתחיל להיווצר קרום זהוב על המנה.
  • פלפלים ממולאים במקרוני אנד צ'יז

  • פסטיצ'יו תוניסאי

  • פשטידת אטריות ופטריות

  • לזניה בשרית כשרה

  • מאפה פסטה ברוטב רוזה

  • פשטידת גבינות ופסטה

  • פשטידת פסטה, גבינה בולגרית ופרמז'ן

  • לזניה במילוי חצילים וגבינות

  • מאפה ספגטי וחצילים

  • לזניה ירוקה בבשמל פסטו

  • מקרוני אנד צ'יז עם כרובית

  • קנלוני במילוי תרד וריקוטה

  • גראטן מקרוני על קרם פורצ'יני עם קישואים ננסיים

  • קנלוני בטטות וגבינות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully