מאפה ספגטי וחצילים

מתכון מאת: מערכת וואלה!

מצרכים

  • 3-4 חצילים גדולים, פרוסים לפרוסות
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף עלי ריחן קצוצים
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • פלפל, מלח, אגוז מוסקט
  • 6 כפות פרמזן
  • 1 ביצה
  • 250 גרם ספגטי
  • 50 גרם חמאה
  • 3/4 כוס שמן לטיגון
  • 1 כוס עגבניות חתוכות

אופן ההכנה

  • 1. לבשל את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 2. לטגן את הבצל והשום בחמאה עד שמזהיבים. להוסיף את העגבניות והתבלינים. לבשל כ-15 דקות. להוסיף את הספגטי, הביצה והפרמזן לתערובת ולערבב.
  • 3. במחבת נפרדת לטגן את החצילים עד שיזהיבו.
  • 4. לחמם תנור ל-170-180 מעלות. בתבנית לסדר את החצילים כשקצותיהם בולטים החוצה. לשפוך את התערובת מעל ולקפל את פרוסות החצילים מעל התערובת. לאפות 40 דקות.
  • 5. להפוך את המאפה על צלחת הגשה ולהגיש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully