מתכונים חמים

פשטידת פסטה ופטריות

מתכון מאת: לירון,lironalfi@walla.com
  • 30 דקות סה"כ

פטריות

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חב' פסטה מסולסלת
  • 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 חב' פיטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
  • 1 בצל חתןך לקוביות קטנות
  • מעט שמן
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 חב' פרורי לחם מסוג גריסיני
  • 20 גר' חמאה
  • 2 כפות קמח רגיל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפני הוראות יצרן.
  • 2. במחבת ממיסים את החמאה, ברגע שהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה (רביחה), מוסיפים את השמנת והחלב ומשאירים על האש עד לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 3. במקביל מקפיצים את הפיטריות עם הבצל והשמן מוסיפים את הפיטריות והבצל לשמנת ביחד עם השום עד לרתיחה שניה.
  • 4. שמים את הפסטה בתבנית בגודל דף A4, יוצקים מעליה את הרוטב ומפזרים את פרורי הלחם בשכבה דקה, מפזרים מעל מעט חמאה כדי למנוע את הייבוש של פרורי הלחם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully