פשטידת פסטה ופטריות

מתכון מאת: לירון,lironalfi@walla.com
פטריות. ShutterStock
פטריות

מצרכים

  • 1 חב' פסטה מסולסלת
  • 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 חב' פיטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
  • 1 בצל חתןך לקוביות קטנות
  • מעט שמן
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 חב' פרורי לחם מסוג גריסיני
  • 20 גר' חמאה
  • 2 כפות קמח רגיל

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפני הוראות יצרן.
  • 2. במחבת ממיסים את החמאה, ברגע שהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה (רביחה), מוסיפים את השמנת והחלב ומשאירים על האש עד לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 3. במקביל מקפיצים את הפיטריות עם הבצל והשמן מוסיפים את הפיטריות והבצל לשמנת ביחד עם השום עד לרתיחה שניה.
  • 4. שמים את הפסטה בתבנית בגודל דף A4, יוצקים מעליה את הרוטב ומפזרים את פרורי הלחם בשכבה דקה, מפזרים מעל מעט חמאה כדי למנוע את הייבוש של פרורי הלחם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully