מתכונים חמים

פשטידת פסטה, גבינה בולגרית ופרמז'ן

מתכון מאת: ענבר,inbarpach@hotmail.com
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פשטידת פסטה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 250 גר' פסטה "תלתלים"
  • 200 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
  • 50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
  • 1 גביע קרם פרש
  • 3 ביצים
  • מעט אגוז מוסקט
  • תבלינים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • מבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה, מסננים ומכניסים לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הקרם-פרש, הגבינה הבולגרית, הביצים, וחצי מכמות הפרמזן.
  • מוסיפים אגוז מוסקט, פלפל ומעט מלח.
  • מערבבים הכל ביחד.
  • כאשר הכל מעורבב ואין גושים לשפוך הכל לתבנית משומנת, לבזוק מעל את שארית הפרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 40-50 דקות

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully