פשטידת פסטה, גבינה בולגרית ופרמז'ן

מתכון מאת: ענבר,inbarpach@hotmail.com
פשטידת פסטה. נמרוד סונדרס
פשטידת פסטה

מצרכים

  • 250 גר' פסטה "תלתלים"
  • 200 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
  • 50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
  • 1 גביע קרם פרש
  • 3 ביצים
  • מעט אגוז מוסקט
  • תבלינים

אופן ההכנה

  • מבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה, מסננים ומכניסים לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הקרם-פרש, הגבינה הבולגרית, הביצים, וחצי מכמות הפרמזן.
  • מוסיפים אגוז מוסקט, פלפל ומעט מלח.
  • מערבבים הכל ביחד.
  • כאשר הכל מעורבב ואין גושים לשפוך הכל לתבנית משומנת, לבזוק מעל את שארית הפרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 40-50 דקות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully