פשטידת פסטה, גבינה בולגרית ופרמז'ן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גר' פסטה "תלתלים"
- 200 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
- 50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
- 1 גביע קרם פרש
- 3 ביצים
- מעט אגוז מוסקט
- תבלינים
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה, מסננים ומכניסים לקערה.
- מוסיפים לקערה את הקרם-פרש, הגבינה הבולגרית, הביצים, וחצי מכמות הפרמזן.
- מוסיפים אגוז מוסקט, פלפל ומעט מלח.
- מערבבים הכל ביחד.
- כאשר הכל מעורבב ואין גושים לשפוך הכל לתבנית משומנת, לבזוק מעל את שארית הפרמזן ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 40-50 דקות