פשטידת פסטה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 שקית פסטה צינורות
- 1 קופסת רסק עגניות
- בצל בינוני
- שן שום
- פטריות שמפניון סלסלה
- זיתים שחורים פרוסים
- 200 גר' גבינה מגוררת ( לפי הטעם: מעושנת, שום שמיר, צהובה)
- 100 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
- תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה מתוקה / חריפה
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
- 2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 3. מטגנים במחבת לפי הסדר: בצל עד שמזהיב, שום, פטריות, זיתים שחורים, אורגנו מלח ופלפל שחור.
- 4. מוסיפים לפסטה את התערובת המטוגנת, הרסק, הגבינות ( משאירים מעט לפיזור מעל הפשטידה) ומעט תיבול לפי הטעם. מערבבים היטב.
- 5. מניחים את התערובת בתבנית משומנת (ניתן לפזר מעט פרורי לחם על התבנית לפני הכנסת המילוי). מכניסים לתנור ל-40 דק'.
- מיד עם ההוצאה מהתנור מפזרים את שאר הגבינה המגוררת.
- ניתן להמיר את הגבינות בנקניקים פרוסים.