פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פשטידת גבינה ובצל ירוק

      פשטידה פשוטה, בעלת מראה משובב בזכות טריק פשוט ונחמד (מערבבים בנפרד את הבצל הירוק עם ביצה).

      9 מדרגים / 3.07 כוכבים

      פשטידת גבינה ובצל ירוק ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה! NEWS)
      פשטידת גבינה ובצל ירוק ( סמדר ולטר ) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 750 גרם גבינות לבנות רכות מכל סוג- רגילות, קוטג', בטעמים, מה שיש
      • 4 ביצים
      • כ-1/2 כוס קמח רגיל או פירורי לחם
      • 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת מכל סוג- לא חובה אבל כדאי
      • המון בצל ירוק- לפחות 5-6 גבעולים
      • מלח ופלפל לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
      • 2. מערבבים בקערה את כל הגבינות, קמח או פירורי לחם, מלח ופלפל ו-3 ביצים. אם התערובת מאוד נוזלית, מוסיפים עוד קצת קמח או פירורי לחם. יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית.
      • 3. חותכים את הבצלים הירוקים (גם חלק לבן וגם חלק ירוק) לפיסות באורך
      • 3-4 ס"מ. שמים את החתיכות בקערה אחרת, מוסיפים את הביצה הנותרת ומערבבים. מפזרים באופן שווה מעל מחצית התערובת שבתבנית ויוצקים מעל את השאר תערובת הגבינה.
      • 4. אופים 35-45 דקות, או עד שהפשטידה יציבה ושחומה.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -