קוגל פתיתים

קוגל אישי בגרסאת נפתיתים

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
קיגל פתיתים של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
קיגל פתיתים של אורלי פלאי

מצרכים

  • ל-12 מאפים:
  • 1 חבילת פתיתים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מבשלים את הפתיתים בשפע מי מלח רותחים 5 דקות לריכוך. מסננים ומעבירים לקערה.
  • 2. מבשלים סוכר ושמן לקרמל ויוצקים לקערת הפתיתים. מערבבים ומוסיפים 3 ביצים, מלח ופלפל שחור.
  • 3. מחלקים את התערובת בין כלים אישיים משומנים או חד פעמיים ואופים חצי שעה עד שמתקבלים מאפים שחומים ויציבים. הכי טעים כשזה חמים-פושר. ועוד יותר עם מלפפון חמוץ, ממש כמו בבית כנסת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully