- 1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
-
- 2. מסדרים את הירקות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מתבלים ומברישים בשמן זית או מזלפים מעל. אופים 15 דקות או עד שזהובים ומתרככים מעט. הירקות לא צריכים להיות רכים הם עוד מתבשלים בסיר.
-
- 3. מסדרים את הירקות בשכבות בתחתית סיר משומן קלות: מתחילים בתפוחי אדמה, ממשיכים עם חצילים וכרובית, בצל ופטריות ובין שכבה לשכבה מפזרים את הפתיתים.
-
- 4. יוצקים מרק או מים רותחים ומתבלים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות על אש קטנה ועד 40 דקות על להבה מינימלית.
-
- 5. לפני ההגשה הופכים על מגש ומגישים חם.