פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל ראגו עדשים

      אורלי פלאי ברונשטיין רוקחת בתוך פחות משעה תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות מירקות, עגבניות ועדשים

      4 מדרגים / 3.22 כוכבים

      תבשיל ראגו עדשים וירקות שורש ( , צילום: אפיק גבאי סטיילינג: נועה קנריאק)
      תבשיל ראגו עדשים וירקות שורש ( , צילום: אפיק גבאי סטיילינג: נועה קנריאק)

      מצרכים

      • כמות: ל-4 מנות
      • 4 כפות שמן זית
      • 1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
      • 1 גבעול סלרי קצוץ לקוביות קטנות
      • 1 גזר קצוץ לקוביות קטנות
      • 5 גבעולי תימין
      • מלח ופלפל שחור
      • 1 קילו עגבניות קלופות וקצוצות (7-10 עגבניות, תלוי בגודל)
      • 3 שיני שום קצוצות
      • 1/2 1 כוסות עדשים מנומרות
      • 2 כוסות מים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומאדים בו את הבצל, הסלרי והגזר כ-5 דקות עד לריכוך.
      • 2. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומתבלים במלח, בפלפל ותימין. מבשלים כ-10 דקות עד שהעגבניות מאבדות מנוזליהם.
      • 2. יוצקים את המים, מוסיפים את העדשים ומבשלים כ-40 דקות נוספות או עד שהעדשים מתרככות.
      • 3. מגישים מעל פירה ירקות שורש (תפו"א, ארטישוק ירושלמי ובטטה), פסטה, אורז או ברוסקטה, מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -