פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      תבשיל ראגו עדשים

      אורלי פלאי ברונשטיין רוקחת בתוך פחות משעה תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות מירקות, עגבניות ועדשים

      10 מדרגים / 2.11 כוכבים

      תבשיל ראגו עדשים וירקות שורש ( , צילום: אפיק גבאי סטיילינג: נועה קנריאק)
      תבשיל ראגו עדשים וירקות שורש ( , צילום: אפיק גבאי סטיילינג: נועה קנריאק)

      מצרכים

      • כמות: ל-4 מנות
      • 4 כפות שמן זית
      • 1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
      • 1 גבעול סלרי קצוץ לקוביות קטנות
      • 1 גזר קצוץ לקוביות קטנות
      • 5 גבעולי תימין
      • מלח ופלפל שחור
      • 1 קילו עגבניות קלופות וקצוצות (7-10 עגבניות, תלוי בגודל)
      • 3 שיני שום קצוצות
      • 1/2 1 כוסות עדשים מנומרות
      • 2 כוסות מים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים סיר עם 2 כפות שמן ומאדים בו את הבצל, הסלרי והגזר כ-5 דקות עד לריכוך.
      • 2. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומתבלים במלח, בפלפל ותימין. מבשלים כ-10 דקות עד שהעגבניות מאבדות מנוזליהם.
      • 2. יוצקים את המים, מוסיפים את העדשים ומבשלים כ-40 דקות נוספות או עד שהעדשים מתרככות.
      • 3. מגישים מעל פירה ירקות שורש (תפו"א, ארטישוק ירושלמי ובטטה), פסטה, אורז או ברוסקטה, מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -