וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

דניס ברוטב סיציליאני

מנת דג טעימה וקלה להכנה, היישר ממחוזות סיציליה היפה, המוגשת ברוטב של יין לבן, צלפים ואנשובי. מתכון מתוך הספרון "יין, אוכל, חברים".

מתכון מאת: מערכת וואלה

דניס ברוטב סיציליאני ( יין אוכל חברים ). מערכת וואלה
דניס ברוטב סיציליאני ( יין אוכל חברים )

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 דגי דניס מפולטים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • 2 כפות צלפים
  • 10 נתחי אנשובי קצוצים
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת ומאדים בצל סגול ושום כ-3 דקות, עד שהם מתרככים.
  • 2. מוסיפים את הפילטים של הדג, מתבלים במעט מלח ופלפל, ומטגנים כ-2 דקות מצד העור ועוד דקה מהצג השני.
  • 3. מוסיפים למחבת צלפים, אנשובי ויין ומערבבים את הרוטב שנוצר.
  • 4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד, אפשר על ערמה של פסטה או אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully