וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס ברוטב סיציליאני

מנת דג טעימה וקלה להכנה, היישר ממחוזות סיציליה היפה, המוגשת ברוטב של יין לבן, צלפים ואנשובי. מתכון מתוך הספרון "יין, אוכל, חברים".

מתכון מאת: מערכת וואלה

דניס ברוטב סיציליאני ( יין אוכל חברים ). מערכת וואלה
דניס ברוטב סיציליאני ( יין אוכל חברים )

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 דגי דניס מפולטים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • 2 כפות צלפים
  • 10 נתחי אנשובי קצוצים
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת ומאדים בצל סגול ושום כ-3 דקות, עד שהם מתרככים.
  • 2. מוסיפים את הפילטים של הדג, מתבלים במעט מלח ופלפל, ומטגנים כ-2 דקות מצד העור ועוד דקה מהצג השני.
  • 3. מוסיפים למחבת צלפים, אנשובי ויין ומערבבים את הרוטב שנוצר.
  • 4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד, אפשר על ערמה של פסטה או אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully