מתכונים חמים

דניס ברוטב סיציליאני

מנת דג טעימה וקלה להכנה, היישר ממחוזות סיציליה היפה, המוגשת ברוטב של יין לבן, צלפים ואנשובי. מתכון מתוך הספרון "יין, אוכל, חברים".

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

דניס ברוטב סיציליאני ( יין אוכל חברים ) (צילום: מערכת וואלה! NEWS)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 דגי דניס מפולטים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • 2 כפות צלפים
  • 10 נתחי אנשובי קצוצים
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן זית במחבת ומאדים בצל סגול ושום כ-3 דקות, עד שהם מתרככים.
  • 2. מוסיפים את הפילטים של הדג, מתבלים במעט מלח ופלפל, ומטגנים כ-2 דקות מצד העור ועוד דקה מהצג השני.
  • 3. מוסיפים למחבת צלפים, אנשובי ויין ומערבבים את הרוטב שנוצר.
  • 4. מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד, אפשר על ערמה של פסטה או אורז לבן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully