וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דניס בתוספת תפוחים ובצלים

רגע אחרי שמטגנים את דגי הדניס, צריך להעניק להם ליווי מתאים, ומה מתאים יותר מתפוחים מוזהבים ומבצלים מקורמלים, מלהצטרף אל הדגים אל הצלחת?

מתכון מאת: אלינוער רבין, מערכת וואלה

פילה דניס בקרם עשבי תיבול וקונפי עגבניות.
פילה דניס בקרם עשבי תיבול וקונפי עגבניות

מצרכים למתכון

  • 8 פילטים של דג דניס
  • מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
  • מעט חמאה לטיגון
  • לתוספת:
  • 2 בצלים גדולים
  • כוס חלב
  • קמח
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • 4 תפוחי זהוב
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1. מנגבים את הדגים במגבות נייר, מזליפים מעט מיץ לימון, מתבלים ומטגנים משני הצדדים, תחילה מצד העור.
  • 2. פורסים את הבצלים בעובי חצי ס"מ, מפרידים לטבעות ומשהים כחמש דקות בקערית עם חלב. מסננים מהחלב, מניחים על מגבות נייר וטובלים בקערית עם קמח. מנערים מהמיותר.
  • 3. מטגנים בשמן חצי עמוק, עד שהטבעות זהובות. מניחים על מגבות נייר ומתבלים במעט מלח.
  • 4. קולפים את התפוחים. בעזרת תפוחן מרחיקים את הליבה ופורסים לרוחב בעובי ס"מ. שוטחים בצלחת ומזליפים מעל מיץ לימון. מנגבים במגבות נייר ומטגנים משני הצדדים בחמאה וסוכר חום, עד שהפרוסות זהובות.
  • 5. מניחים שני פילטים של דג על כל צלחת ולצדם תפוחים מטוגנים. מפזרים מעל את טבעות הבצל. גורסים מעל פלפל שחור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully