- 1. מנגבים את הדגים במגבות נייר, מזליפים מעט מיץ לימון, מתבלים ומטגנים משני הצדדים, תחילה מצד העור.
-
- 2. פורסים את הבצלים בעובי חצי ס"מ, מפרידים לטבעות ומשהים כחמש דקות בקערית עם חלב. מסננים מהחלב, מניחים על מגבות נייר וטובלים בקערית עם קמח. מנערים מהמיותר.
-
- 3. מטגנים בשמן חצי עמוק, עד שהטבעות זהובות. מניחים על מגבות נייר ומתבלים במעט מלח.
-
- 4. קולפים את התפוחים. בעזרת תפוחן מרחיקים את הליבה ופורסים לרוחב בעובי ס"מ. שוטחים בצלחת ומזליפים מעל מיץ לימון. מנגבים במגבות נייר ומטגנים משני הצדדים בחמאה וסוכר חום, עד שהפרוסות זהובות.
-
- 5. מניחים שני פילטים של דג על כל צלחת ולצדם תפוחים מטוגנים. מפזרים מעל את טבעות הבצל. גורסים מעל פלפל שחור.