וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברבוניה בצלפים בניחוח לימונים

ברבוניות מטוגנות הן מאכל מושלם כשיושבים על החוף עם כוס בירה קרה. רוטב הצלפים ובעיקר הלימונים מעניקים להן את הרעננות והעקצוץ המושלם.

מתכון מאת: בל קפצן, מערכת וואלה

ברבוניה בניחוח צלפים ולימונים. דן שצברג
ברבוניה בניחוח צלפים ולימונים

מצרכים למתכון

  • חצי קילו פילה ברבוניות
  • 1 כוס קמח
  • עשבי תיבול ( תימין, רוזמרין)
  • רבע כפית תבלין צ'ילי חריף (לא חובה)
  • לרוטב:
  • צנצנת צלפים קטנה (כחצי כוס)
  • רבע כוס שמן זית
  • כוס פטרוזיליה
  • לימון שלם עם הקליפה
  • 2 שיני שום
  • מלח, פלפל שחור
  • ניתן להוסיף חצי צנצנת אנשובי (כשלושה דגי אנשובי)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת עם שמן, מתבלים את הקמח עם מלח ופלפל ומקמחים את הברבוניות בתערובת הקמח.
  • 2. מכניסים לשמן חם עד שהן מזהיבות.
  • 3. את כל חומרי הרוטב טוחנים במעבד מזון ומגישים לצד הברבוניות המטוגנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully