פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ספייסי טונה

      באדיבות מסעדת ה-FRAME ברמת החייל

      31 מדרגים / 3.27 כוכבים

      רול ספייסי טונה (יח
      רול ספייסי טונה (יח"צ)

      מצרכים

      • 150 גר' טונה אדומה, פרוסה דק
      • 4 אצות נורי
      • לאורז:
      • 500 גר' אורז עגול
      • ½ ליטר מים
      • 100 מ"ל חומץ (או חומץ אורז עם 2 כפות סוכר)
      • למילוי:
      • 300 גר' טונה אדומה, קצוצה לקוביות
      • 2 כפות בצל ירוק, קצוץ דק
      • 4 כפות מיונז
      • 2 כפות צ'ילי חריף
      • ½ כף שומשום
      • לרוטב מיונז:
      • 5 כפות מיונז
      • 2 כפות צ'ילי חריף
      • 1 כפית מיץ לימון
      • לקישוט:
      • מעט שבבי טמפורה (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את האורז: שוטפים את האורז ומבשלים במים בסיר מכוסה עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 20 דקות.
      • 2. מערבבים היטב את כל החומרים למילוי.
      • 3. לרוטב מיונז: מערבבים היטב את כל החומרים לרוטב המיונז.
      • 4. להרכבת המנה: מניחים על מחצלת לגלגול סושי אצה. מסדרים מעליה שכבת אורז אחידה לכל אורכה ומהדקים. הופכים את האצה, כך שהאורז יפנה כלפי מטה.
      • 5. מניחים במרכז האצה לאורכה מעט מתערובת המילוי ומגלגלים לרול.
      • 6. כאשר הרול מוכן, מניחים על האורז את רצועות הטונה, מהדקים היטב ופרוסים כל רול לשישה חלקים. מכינים באותו אופן שישה רולים.
      • 7. מעטרים ברוטב המיונז ואם רוצים - בשבבי טמפורה.

      עוד מתכוני סושי

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -