- 1. מכינים את האורז: שוטפים את האורז ומבשלים במים בסיר מכוסה עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 20 דקות.
-
- 2. מערבבים היטב את כל החומרים למילוי.
-
- 3. לרוטב מיונז: מערבבים היטב את כל החומרים לרוטב המיונז.
-
- 4. להרכבת המנה: מניחים על מחצלת לגלגול סושי אצה. מסדרים מעליה שכבת אורז אחידה לכל אורכה ומהדקים. הופכים את האצה, כך שהאורז יפנה כלפי מטה.
-
- 5. מניחים במרכז האצה לאורכה מעט מתערובת המילוי ומגלגלים לרול.
-
- 6. כאשר הרול מוכן, מניחים על האורז את רצועות הטונה, מהדקים היטב ופרוסים כל רול לשישה חלקים. מכינים באותו אופן שישה רולים.
-
- 7. מעטרים ברוטב המיונז ואם רוצים - בשבבי טמפורה.