פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סושי מטוגן במילוי בטטה ואבוקדו

      מתחשק לכם סושי עכשיו? רות אוליבר מתקתק סושי ביתי עם בטטה, אבוקדו, גבינת מוצרלה וטוויסט קראנצ'י מטוגן

      29 מדרגים / 3.21 כוכבים

      סושי מטוגן (נמרוד סונדרס)
      סושי מטוגן (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל3-4 רולים
      • 2 אצות נורי (4 חצאים)
      • 3 כפות חומץ אורז
      • 2 כפות מירין
      • 1 כפית מלח
      • לאורז
      • 1 כוס אורז יפני עגול
      • 1 כוס מים
      • למילוי
      • 1/2 אבוקדו חתוך לרצועות
      • 1/2 בטטה חתוכה לרצועות שמטוגנת לצ'פס
      • 1 גזר חתוך לגפרורורים
      • 4 אצבעות מוצרלה
      • לטיגון
      • ביצה טרופה
      • 1 כוס פנקו
      • שמן חצי עמוק לטיגון
      • להגשה
      • סויה
      • ג'ינג'ר

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים את האורז היטב, מסננים ומניחים לייבוש לכ-20 דקות.
      • 2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה עד שהמלח נמס.
      • 3. מניחים בסיר את האורז והמים מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ל 18 דקות ומכבים. משאירים את הסיר סגור ל 15 דקות נוספות.
      • 4. מעבירים את האורז מהסיר לקערת רחבה ושטוחה ומערבבים אותו עם הרוטב בכף עץ בתנועות חיתוך אופקיות (תנועת עטיפה וקיפול דומות לזה של קצף לבלילה של עוגה).
      • 5. מעבירים לכלי מכוסה במטלית לחה.
      • 6. מכינים את רול אינסייד אאוט: מניחים את האצה על המחצלת, כשהצד המחוספס כלפי מעלה. מכסים בשכבת אורז, הופכים את האצה כך שהצד עם האורז מונח על המחצלת , מסדרים בשליש התחתון לרוחבו את הירקות והגבינה מגלגלים.
      • 7. מחממים שמן חצי עמוק טובלים את הרול בביצה ובפנקו מטגנים כ4 דקות או עד שמזהיב , חותכים ומגישים חם עם סויה, וג'ינג'ר.

      עוד מתכוני סושי

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -