- 1. שוטפים את האורז היטב, מסננים ומניחים לייבוש לכ-20 דקות.
-
- 2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה עד שהמלח נמס.
-
- 3. מניחים בסיר את האורז והמים מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ל 18 דקות ומכבים. משאירים את הסיר סגור ל 15 דקות נוספות.
-
- 4. מעבירים את האורז מהסיר לקערת רחבה ושטוחה ומערבבים אותו עם הרוטב בכף עץ בתנועות חיתוך אופקיות (תנועת עטיפה וקיפול דומות לזה של קצף לבלילה של עוגה).
-
- 5. מעבירים לכלי מכוסה במטלית לחה.
-
- 6. מכינים את רול אינסייד אאוט: מניחים את האצה על המחצלת, כשהצד המחוספס כלפי מעלה. מכסים בשכבת אורז, הופכים את האצה כך שהצד עם האורז מונח על המחצלת , מסדרים בשליש התחתון לרוחבו את הירקות והגבינה מגלגלים.
-
- 7. מחממים שמן חצי עמוק טובלים את הרול בביצה ובפנקו מטגנים כ4 דקות או עד שמזהיב , חותכים ומגישים חם עם סויה, וג'ינג'ר.