מתכונים חמים

סושי מטוגן במילוי בטטה ואבוקדו

מתחשק לכם סושי עכשיו? רות אוליבר מתקתק סושי ביתי עם בטטה, אבוקדו, גבינת מוצרלה וטוויסט קראנצ'י מטוגן

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

סושי מטוגן (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל3-4 רולים
  • 2 אצות נורי (4 חצאים)
  • 3 כפות חומץ אורז
  • 2 כפות מירין
  • 1 כפית מלח
  • לאורז
  • 1 כוס אורז יפני עגול
  • 1 כוס מים
  • למילוי
  • 1/2 אבוקדו חתוך לרצועות
  • 1/2 בטטה חתוכה לרצועות שמטוגנת לצ'פס
  • 1 גזר חתוך לגפרורורים
  • 4 אצבעות מוצרלה
  • לטיגון
  • ביצה טרופה
  • 1 כוס פנקו
  • שמן חצי עמוק לטיגון
  • להגשה
  • סויה
  • ג'ינג'ר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את האורז היטב, מסננים ומניחים לייבוש לכ-20 דקות.
  • 2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה עד שהמלח נמס.
  • 3. מניחים בסיר את האורז והמים מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ל 18 דקות ומכבים. משאירים את הסיר סגור ל 15 דקות נוספות.
  • 4. מעבירים את האורז מהסיר לקערת רחבה ושטוחה ומערבבים אותו עם הרוטב בכף עץ בתנועות חיתוך אופקיות (תנועת עטיפה וקיפול דומות לזה של קצף לבלילה של עוגה).
  • 5. מעבירים לכלי מכוסה במטלית לחה.
  • 6. מכינים את רול אינסייד אאוט: מניחים את האצה על המחצלת, כשהצד המחוספס כלפי מעלה. מכסים בשכבת אורז, הופכים את האצה כך שהצד עם האורז מונח על המחצלת , מסדרים בשליש התחתון לרוחבו את הירקות והגבינה מגלגלים.
  • 7. מחממים שמן חצי עמוק טובלים את הרול בביצה ובפנקו מטגנים כ4 דקות או עד שמזהיב , חותכים ומגישים חם עם סויה, וג'ינג'ר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully