מרק יפני צח
בועז צאירי, שף מסעדת "סאקורה" מלמד להכין מרק יפני צח
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות ציר בסיסי
- 1/2 כפית רוטב יוזו(פרי ממשפחת ההדרים), או ליים
- בצל ירוק חתוך דק
- 2 צנוניות מבושלות (שולפים מהציר הבסיסי)
אופן ההכנה
- 1. מניחים את הצנוניות המבושלות בקערת המרק.
- 2. מוסיפים ציר בסיס חם לקערת המרק.
- 3. מוסיפים את הבצל הירוק ורבע כפית רוטב יוזו לכל קערה.
- אפשר להעשיר את המרק על ידי הוספת ג'ינג'ר טרי מגורד, עלי כוסברה או נענע.