מרק יפני צח

בועז צאירי, שף מסעדת "סאקורה" מלמד להכין מרק יפני צח

מתכון מאת: דנה מלמד ובועז צאירי, מערכת וואלה!
דנה מלמד מארחת את בועז צאירי. נמרוד סונדרס
דנה מלמד מארחת את בועז צאירי

מצרכים

  • 2 כוסות ציר בסיסי
  • 1/2 כפית רוטב יוזו(פרי ממשפחת ההדרים), או ליים
  • בצל ירוק חתוך דק
  • 2 צנוניות מבושלות (שולפים מהציר הבסיסי)

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הצנוניות המבושלות בקערת המרק.
  • 2. מוסיפים ציר בסיס חם לקערת המרק.
  • 3. מוסיפים את הבצל הירוק ורבע כפית רוטב יוזו לכל קערה.
  • אפשר להעשיר את המרק על ידי הוספת ג'ינג'ר טרי מגורד, עלי כוסברה או נענע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully