פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק יפני צח

      בועז צאירי, שף מסעדת "סאקורה" מלמד להכין מרק יפני צח

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דנה מלמד מארחת את בועז צאירי (נמרוד סונדרס)
      דנה מלמד מארחת את בועז צאירי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 2 כוסות ציר בסיסי
      • 1/2 כפית רוטב יוזו(פרי ממשפחת ההדרים), או ליים
      • בצל ירוק חתוך דק
      • 2 צנוניות מבושלות (שולפים מהציר הבסיסי)

      אופן ההכנה

      • 1. מניחים את הצנוניות המבושלות בקערת המרק.
      • 2. מוסיפים ציר בסיס חם לקערת המרק.
      • 3. מוסיפים את הבצל הירוק ורבע כפית רוטב יוזו לכל קערה.
      • אפשר להעשיר את המרק על ידי הוספת ג'ינג'ר טרי מגורד, עלי כוסברה או נענע.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -