פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ציר בסיס יפני

      בועז צאירי, שף מסעדת "סאקורה"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      דנה מלמד מארחת את בועז צאירי (נמרוד סונדרס)
      דנה מלמד מארחת את בועז צאירי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • יריעה אחת של אצת קומבו 10X30 ס"מ
      • 30 גרם פטריות אוזן
      • 10 פטריות שיטקה יבשות
      • 6 צנוניות חתוכות שתי וערב ללא הפרדת התחתית
      • 4 ליטר מים קרים
      • 20 גרם קצואו בושי (פתיתי דג בוניטו יבשים)
      • 3 כפות סויה יפנית
      • 2 כפות סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים את אצת הקומבו, פטריות האוזן, פטריות השיטקה והצנוניות, למים הקרים ומשרים חצי שעה לפחות.
      • 2. מחליפים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים לפחות 3/4 שעה אחרי הרתיחה.
      • 3. מכניסים את הקצואו בושי למסננת ומשקיעים אותם במים הרותחים לעשר דקות. מסננים.
      • 4. מוסיפים את הסויה והסוכר, ממתינים דקה ומכבים את האש.
      • הציר יכול לשמש בסיס מצוין לכל הרטבים היפנים.

      עוד מתכוני רטבים ומטבלים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -