וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ציר בסיס יפני

בועז צאירי, שף מסעדת "סאקורה"

מתכון מאת: דנה מלמד ובועז צאירי, מערכת וואלה

דנה מלמד מארחת את בועז צאירי. נמרוד סונדרס
דנה מלמד מארחת את בועז צאירי

מצרכים למתכון

  • יריעה אחת של אצת קומבו 10X30 ס"מ
  • 30 גרם פטריות אוזן
  • 10 פטריות שיטקה יבשות
  • 6 צנוניות חתוכות שתי וערב ללא הפרדת התחתית
  • 4 ליטר מים קרים
  • 20 גרם קצואו בושי (פתיתי דג בוניטו יבשים)
  • 3 כפות סויה יפנית
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את אצת הקומבו, פטריות האוזן, פטריות השיטקה והצנוניות, למים הקרים ומשרים חצי שעה לפחות.
  • 2. מחליפים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים לפחות 3/4 שעה אחרי הרתיחה.
  • 3. מכניסים את הקצואו בושי למסננת ומשקיעים אותם במים הרותחים לעשר דקות. מסננים.
  • 4. מוסיפים את הסויה והסוכר, ממתינים דקה ומכבים את האש.
  • הציר יכול לשמש בסיס מצוין לכל הרטבים היפנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully