סלט קומבו

מתכון מאת: דנה מלמד ובועז צאירי, מערכת וואלה!
דנה מלמד מארחת את בועז צאירי. נמרוד סונדרס
דנה מלמד מארחת את בועז צאירי

מצרכים

  • אצת קומבו ופטריות אוזן (שולפים מהציר הבסיסי)
  • 1/2 1 כפיות סויה
  • 1/2 כפית יוזו או ליים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את האצות והפטריות למקלונים דקים.
  • 2. בכלי נפרד מערבבים יוזו עם סויה ויוצקים על הסלט. מערבבים היטב.
  • 3. מגישים קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully