מתכונים חמים

מרק אגאדשי עם כיסוני עוף

מתכון של מסעדת אסיה מוניקה

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

מרק אגה דאשי וכיסוני עוף

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4-6 מנות:
  • למרק:
  • 1 ליטר מים
  • 3 כפות מירין
  • 5 כפות סויה
  • 1 כף אבקת דגים (דאשי) - להשיג בחנויות אסיאתיות
  • לבצק כיסונים:
  • 200 גרם קמח
  • 175 מ"ל מים
  • למילוי:
  • 200 גרם חזה עוף טחון עם מעט שומן
  • 3 כפות סויה בהירה
  • 15 עלי נענע קצוצים (עלים משני ענפים מופרדים)
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1 כפית שום כתוש
  • לעיטור:
  • 2 יחידות צנונית פרוסה דק
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 1 חבילה (150 גרם) פטריות שימאג'י פרוסות
  • 100 גרם בייבי באקצ'וי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עמוק מביאים מים, מירין, סויה ודאשי לרתיחה.
  • 2. בקערה מערבבים את המים והבצק ולשים לכדי בצק יציב וחלק. מניחים בצד ל-10 דקות.
  • 3. בקערה נוספת מערבבים את רכיבי מלית העוף לתערובת אחידה.
  • 4. מרדדים את בצק הכיסונים בעזרת מערוך או מכונת פסטה לעובי של 5-6 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ.
  • 5. במרכז כל עיגול ממלאים בעזרת כפית את מלית העוף
  • 6. מרטיבים את קצוות הבצק על מנת שיידבק היטב ומקפלים לחצי.
  • 7. את הכיסונים המוכנים מניחים במרק הרותח. יש לנער את הסיר על מנת שהבצק לא יידבק לתחתית.
  • 8. מבשלים את המרק עם הכיסונים למשך 5-7 דקות נוספות.
  • 9. להגישה: מעבירים את הכיסונים לצלחת עמוקה, יוצקים מעל את המרק הרותח ומפזרים מעל עיגולי צנונית, מעט בצל ירוק קצוץ, שלושה עלי בייבי באקצ'וי ו-4 פטריות שימאג'י.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully