- 1. בסיר עמוק מביאים מים, מירין, סויה ודאשי לרתיחה.
-
- 2. בקערה מערבבים את המים והבצק ולשים לכדי בצק יציב וחלק. מניחים בצד ל-10 דקות.
-
- 3. בקערה נוספת מערבבים את רכיבי מלית העוף לתערובת אחידה.
-
- 4. מרדדים את בצק הכיסונים בעזרת מערוך או מכונת פסטה לעובי של 5-6 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ.
-
- 5. במרכז כל עיגול ממלאים בעזרת כפית את מלית העוף
- 6. מרטיבים את קצוות הבצק על מנת שיידבק היטב ומקפלים לחצי.
-
- 7. את הכיסונים המוכנים מניחים במרק הרותח. יש לנער את הסיר על מנת שהבצק לא יידבק לתחתית.
-
- 8. מבשלים את המרק עם הכיסונים למשך 5-7 דקות נוספות.
-
- 9. להגישה: מעבירים את הכיסונים לצלחת עמוקה, יוצקים מעל את המרק הרותח ומפזרים מעל עיגולי צנונית, מעט בצל ירוק קצוץ, שלושה עלי בייבי באקצ'וי ו-4 פטריות שימאג'י.