וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טונה אדומה על טחינה לבנה

זה אולי נראה טיפה מוזר אבל שילוב של דג אדום וטחינה לבנה זה פשוט שילוב מנצח. עומר מילר, השף של מסעדות "חדר אוכל" ו-"שולחן" מבטיח שלא תצטערו על חיבור המטבחים הזה.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

טונה אדומה על טחינה. ברני ארדוב
טונה אדומה על טחינה

מצרכים למתכון

  • 100 גר' טונה אדומה
  • 2 כפות טחינה בסיסית
  • 1 כף יוגורט עיזים
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 4 עלי כוסברה

אופן ההכנה

  • 1. את הטונה פורסים לפרוסות לא דקות מדי. מערבבים את הטחינה הבסיסית עם היוגורט ומקבלים טחינה עדינה יותר עם מרקם קרמי ונעים.
  • 2. מורחים על צלחת ההגשה את הטחינה יוגורט, עליה מניחים את הדג ומתבלים במלח, פלפל ומעט מיץ לימון. מעטרים בעלה כוסברה ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully