טונה אדומה על טחינה לבנה
זה אולי נראה טיפה מוזר אבל שילוב של דג אדום וטחינה לבנה זה פשוט שילוב מנצח. עומר מילר, השף של מסעדות "חדר אוכל" ו-"שולחן" מבטיח שלא תצטערו על חיבור המטבחים הזה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גר' טונה אדומה
- 2 כפות טחינה בסיסית
- 1 כף יוגורט עיזים
- 1 כפית מיץ לימון
- 4 עלי כוסברה
אופן ההכנה
- 1. את הטונה פורסים לפרוסות לא דקות מדי. מערבבים את הטחינה הבסיסית עם היוגורט ומקבלים טחינה עדינה יותר עם מרקם קרמי ונעים.
- 2. מורחים על צלחת ההגשה את הטחינה יוגורט, עליה מניחים את הדג ומתבלים במלח, פלפל ומעט מיץ לימון. מעטרים בעלה כוסברה ומגישים מיד.