פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט טונה אדומה בוויניגרט הדרים

      טונה אדומה אוהבת מאוד טעמים חמוצים, ועל כן המתכון של ה"ספידו-בר" בתל אביב מושלם, במיוחד ליום קיץ חם: הוויניגרט הדרים משלים את טעמה של הטונה, מבלי להשתלט על המנה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט טונה צרובה (יח
      סלט טונה צרובה (יח"צ , דניאל לילה)

      מצרכים

      • לסלט:
      • תערובת עלי בייבי
      • פלפל קלוי המושרה בשמן, לימון סחוט ותימין
      • עגבניות שרי
      • זיתים שחורים מגולענים
      • תערובת של אגוזי מלך גרוסים, גרעיני חמנייה וצימוקים
      • "סטייק" טונה אדומה
      • לוויניגרט הדרים:
      • 1/3 כוס מיץ תפוזים
      • 1/3 כוס חומץ בלסמי
      • 1/2 1 כוס שמן זית
      • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
      • ½ כף שמן סומסום
      • 1 כף סילאן (דבש תמרים)
      • מלח פלפל לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הסלט: צורבים במחבת טונה ממולחת ומפולפלת משני הצדדים כך שתשאר אדומה במרכזה.
      • 2. מניחים בצלחת תערובת בייבי, עגבניות שרי ורצועות פלפלים קלויים.
      • 3. מפזרים מעל תערובת אגוזים וצימוקים ויוצקים מרוטב הוויניגרט. פורסים את הטונה לפרוסות דקות ומניחים על הסלט.
      • 4. מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים במערבל ומתקנים תיבול. מוסיפים לסלט.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -