סושי בנוסח ישראלי

מתכון מאת: מישה פלטצוק,gire@newmail.net
סושי. ShutterStock
סושי

מצרכים

  • 20 גר' סלמון נורבגי מעושן
  • עלה כרוב לבן
  • כף אורז לבן
  • קורטוב פלפל שחור
  • חצי כפית מלח

אופן ההכנה

  • פורסים את עלה הכרוב על משטח ההכנה
  • מפזרים את האורז בכמות הרצויה על העלה.
  • מפזרים את המלח והפלפל על האורז
  • ושמים את נתח הסלמון במרכז.
  • מגלגלים את הכל עד לקבלת גלילמ קטן ואוכלים.
  • אפשר לחזור על הפעולה במידת הצורך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully